Terug naar boven

Massage en Complementairvakbeurs

Beurs

Massage en Complementairvakbeurs

EXPO Hoevelaken

Koninginneweg 1

3870 Hoevelaken

Gelderland

Introductie

MASSAGE EN COMPLEMENTAIRvakBEURS

Op 13 en 14 maart ontmoeten zorgprofessionals, opleiders en aankomend therapeuten elkaar op de vakbeurs in Hoevelaken, om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen, technieken en producten die de gezondheid en het welbevinden van jouw cliënten bevorderen.

Met elkaar geven we invulling aan het brede veld van alternatieve zorg, ondersteunend en aanvullend op de reguliere zorg.

Op de beurs vindt je een divers en uitgebreid aanbod GRATIS en betaalde lezingen en workshops, gegeven door specialisten uit Nederland en het buitenland. Jij komt hier in aanraking met mogelijkheden ter uitbreiding of verbreding van jouw huidige of startende praktijk. Zorgprofessionals en therapeuten kunnen zich hier effectief verdiepen in de massage en complementaire mogelijkheden/ontwikkelingen. De vakbeurs richt zich deels ook op specialisten uit de schoonheidsspecialistenbranche, coaches, verzorgenden, verplegenden en ander aanverwante branches.

Er is voldoende ruimte om te netwerken met ondernemers uit het vakgebied. Een beurs die je, als professional in de paramedische zorg, niet mag missen. Herontdek jezelf, je kunt meer en wilt meer, misschien om je praktijk nog breder in te kunnen zetten.

• Opleidingen en cursussen ter uitbreiding van je praktijk

• Meer dan 42 lezingen/workshops per dag (ook gratis)

• Persoonlijk advies/coaching en demonstraties

• Directe inkoop• Verbreed je kunde, het geeft je meer competitief voordeel

• Onderscheid je van anderen, je hebt meer te bieden!

• Gratis parkeren

Een beurs vol inspiratie, concrete ideeën & nieuwe ontmoetingen! Schrijf je tijdig in op de onderdelen die je zeker niet wilt missen! Workshops/lezingen met te weinig animo kunnen komen te vervallen.Kom ruiken, zien, voelen en ervaren en blijf op de hoogte van ontwikkelingen en technieken als jij je beroepsuitoefening in de complementaire zorg wilt professionaliseren of uitbreiden. Een beurs waar je geïnspireerd raakt en met nieuwe ideeën naar huis gaat.

Bestel je kaarten: zie websitelink onderaan de code vind20 betaal je €7 entree in plaats van €12 in de voorverkoop tot 1 maart! En let op: omdat de beurs 10 jaar bestaat, krijgt iedere 10e boeker zijn/haar entree of workshop terugbetaalt.

Lees verder

Cursusdatums

Start op: vrijdag 13 maart 2020
vrijdag 13 maart 2020Vanaf 10.00tot 17.00
vrijdag 14 februari 2020Vanaf 10.00tot 17.00

Praktische informatie

Thema's

Lichaam & welzijn Gezondheid Massage Zelfzorg

Gegeven door

Sooner Events

Prijs

Met de code vind20 betaal je €7 entree in plaats van €12 in de voorverkoop tot 1 maart!

Neem contact op met

Massage en Complementairvakbeurs
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Massage en Complementairvakbeurs

EXPO Hoevelaken

Koninginneweg 1

3870 Hoevelaken

Gelderland

Toon telefoonnummer

http://www.sooner.nl

https://www.sooner.nl/bezoekers/uitleg-en-informatie-workshops/

Routebeschrijving