Terug naar boven

Weerbaarheid versterken voor jongeren door de kracht van zachtheid

Themadag

IVC vzw

Qimoonyoga

Verbindinsweg 82

9920 Lovendegem

Oost-Vlaanderen

Introductie

We gaan deze dag aan de slag met fysieke oefeningen (denk aan Oosterse gevechts- en verdedigingstechnieken) om vanuit een sterk aanwezig lichaam een goede balans te krijgen om ook in je hoofd sterker te worden.

Met het comfort-, stretch- en paniek model krijg je handvaten om je eigen stressniveau heel snel op te meten. Denk aan je ademhaling, hartslag en spierspanning. Vanuit ons eigen krachtcentrum kunnen we beter leren omgaan met moeilijke situaties en ruzies, thuis of op school.Daardoor vergroot ons zelfvertrouwen in plaats van onze zelfafwijzing. Er is dan een andere keuze! Naast in agressie uitschieten of onszelf wegcijferen.
Hiervoor moeten we onze emmer dagelijks kunnen legen aan de hand van heel simpele oefeningen. Contact maken met onze onderliggende emoties oefenen we samen. Hier geen schrik van krijgen of in verhaaltjes blijven ronddraaien in onze monkey mind leren we enkel door het aan te gaan. Onze gevoelens van niet goed genoeg, niet gehoord, niet gezien even samen recht in de ogen durven kijken ... zorgt ervoor dat ze instant al minder groot en eng zijn.
Door hier een dag samen rond aan de slag te gaan ontdek je dat je je gesteund kan voelen. Een grote troef in weerbaarheid.

Lees verder

Cursusdatums

Eerstvolgende startdatum: zaterdag 12 november 2022
zaterdag 12 november 2022Vanaf 10:00tot 17:00

Praktische informatie

Gegeven door

Annelies Planckaert

Prijs

€ 65

Neem contact op met

Weerbaarheid versterken voor jongeren door de kracht van zachtheid
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

IVC vzw

Qimoonyoga

Verbindinsweg 82

9920 Lovendegem

Oost-Vlaanderen

Toon telefoonnummer

http://www.ivc.be

https://www.ivc.be/files/Folder_GTO_2018-2019.pdf

Routebeschrijving