Terug naar boven

Dry Needling Academy: De Advanced Cursus - Deze Cursus is offline

Deze Cursus kan niet worden gecontacteerd via Vind-een-Kinesist.be. Vind een andere Cursus via onderstaande links.

Omschrijving

Na de eerste module van 3 dagen heb je vast vragen. Je hebt de technieken toegepast en er zijn misschien vragen in je opgekomen. Die kan je natuurlijk nu stellen in module 2.
Je bent nu na dat oefenen ook klaar voor nieuwe en een beetje moeilijkere spieren. Naast het aanleren van nieuwe spieren leren we je ook de klinische toepassing van deze technieken in de meest voorkomende problemen van je patiënten.
De eerste dag worden de vragen rond de vorige module uiteraard beantwoord. Daarna ga je over naar het aanprikken van de moeilijkere punten van hoofd en aangezicht, de nek en de romp.
Op dag 2 van de tweede module ga je verder met de praktijk van de arm, hand, het onderbeen, het bovenbeen en van de voet.
Op dag 3 van de tweede module ga je de clinische toepassing zien van de dry needling technieken die je gedurende afgelopen dagen hebt geleerd. Je gaat kijken naar de behandeling van tendinopathiëen, shin spint, carpal tunnel syndroom, anterieure knie pathologie, spierletsels en litteken weefsel

Datum
DNA Basic
26 - 27 - 28 maart 2020
DNA Advanced
18 - 19 - 20 juni 2020
DNA Expert
15 - 16 - 17 oktober 2020

Zoek een andere cursus

Locatie cursus