Terug naar boven

Heb je last van rugpijn, nekpijn of stijve spieren? Of zoek je deskundige begeleiding tijdens het revalideren? Dan kan kinesitherapie je zeker helpen! Dankzij verschillende oefeningen en behandelingen bij de kinesist vermindert je pijn en voorkom je problemen in de toekomst.

Zoek meteen: Kinesist Antwerpen, Kinesist Gent, Kinesist Leuven, Kinesist Mechelen, Kinesist Brugge, Kinesist Aalst, Kinesist Brussel, Kinesist Kortrijk.

Of lees meer info over:

Hoe een deskundige kinesist zoeken
Verfijn je zoekopdracht
De juiste kinesist voor jou
Een afspraak maken

Hoe een deskundige kinesist zoeken?

Vind eenvoudig een kinesitherapeut bij jou in de buurt door je gemeente in te geven. Zo kan je meteen een kinesist kiezen die je aanspreekt. Selecteer je een specifieke kinesitherapievorm of klacht? Dan krijg je meteen een lijst van geschikte kinesisten die hierin gespecialiseerd zijn, samen met hun praktijk- en contactgegevens. Zo kan je bijv. rechtstreeks zoeken op sportkinesist, postnatale kinesitherapie, manuele therapie, enz.

Alle kinesisten op deze site zijn erkende kinesisten. Toch kunnen verschillende factoren je keuze beïnvloeden. Lees daarom meer over wat is een goede kinesist.

Een kinesist zoeken via ‘Verfijn je zoekopdracht’

Heb je specifieke wensen? Filter dan verder via ‘Verfijn je zoekopdracht’. Zo krijg je een gerichte selectie van kinesisten.

Vind snel en eenvoudig een kinesist voor senioren, zwangerschap, een kinesist die gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer of die toegankelijk is voor rolstoelgebruikers.

De juiste kinesist voor jou!

Een geslaagde behandeling is niet alleen afhankelijk van de juiste methode of deskundigheid van de kinesist. Het moet ook juist voelen. Wanneer jullie op dezelfde lijn zitten, zal de begeleiding aangenamer zijn en de kans op een succesvolle afronding groter.

Zoek dus een kinesist waarmee het klikt. Door het profiel van de kinesisten te bekijken en te vergelijken, krijg je een beter beeld. Je kan letten op de foto, persoonlijke tekst, de gebruikte methodes, opleidingen en vorige ervaringen van de kinesisten.

Ben je niet zeker?

Mail dan de kinesitherapeut die je het meest aanspreekt voor meer informatie. Zo weet je direct of het klikt en ben je vrij om samen verder te gaan.

Maak een afspraak of vraag info

Omdat de meeste kinesisten tijdens hun werkuren moeilijk telefonisch bereikbaar zijn, kun je de kinesist van je keuze best contacteren via e-mail. Indien gewenst kan je jouw kinesitherapeut meer info vragen over bijv. zijn werkwijze, tarief, enz.

Veel succes met het verdere verloop!

Het Vind-een-Kinesist.be team

Onze partners