Terug naar boven

Registreren als kinesist op Vind-een-Kinesist.be

Schrijf je in als organisator, wanneer je enkel trainingen organiseert. Je trainingen worden opgenomen bij de zoekresultaten van de trainingen. Je organisatieprofiel wordt niet weergegeven in de lijst van hulpverleners.

Ten minste 8 karakters, waarvan 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer

Voordat je je inschrijft, willen we je vragen info@vind-een-kinesist.be toe te voegen aan de lijst met geaccepteerde verzenders in je e-mailprogramma.

Heb je al een account? Login.

Patiënten vinden gemakkelijk de weg naar jouw praktijk

Door samen met andere kinesisten op Vind-een-Kinesist.be te staan, verhoog je de vindbaarheid van je eigen praktijk via zoekmachines. Ook de doorverwijzing van andere kinesisten en artsen wordt eenvoudiger.

Dankzij de verscheidenheid aan profielen vinden patiënten bovendien sneller hun weg naar een kinesist of kinesitherapeut die bij hen past. Dit is het ‘Better Together’ principe.

Je aanmeldingsformulier invullen, neemt slechts 15 minuten in beslag. Daarna kan je je gegevens aanvullen of aanpassen, een foto of logo plaatsen, je praktijk op een persoonlijke manier voorstellen, enz.

Het invullen van je aanmeldingsformulier is helemaal vrijblijvend. Je persoonlijke pagina gaat pas online na het verwerken van je betaling.

De vele voordelen als kinesist

  • Word écht goed vindbaar op het internet
  • Effectiever dan je eigen website
  • Ontvang moeiteloos nieuwe patiënten
  • Een persoonlijke en volledig aanpasbare webpagina
  • Een kleine prijs voor een grote opbrengst


Ontdek nog meer voordelen van Vind-een-Kinesist.be!

Bekijk onze tarieven of meld je meteen aan.

Onze partners