Terug naar boven

Training Nooit meer burn-out! - Deze Training is offline

Deze Training kan niet worden gecontacteerd via Vind-een-Kinesist.be. Vind een andere Training via onderstaande links.

Omschrijving

De sleutel tot nooit meer burn-out

Wat is sleutel tot nooit meer burn-out, het geheim van voor altijd gezond werken? Inzicht krijgen in je cirkel van uitputting. Deze in kaart brengen en je belemmerende gedachten terug herleiden tot aan de bron. Zo kun je jezelf bevrijden uit het energie-vretende patroon.

Herken je dit:

 • Alles komt op jouw bord terecht, werk en/of privé
 • Je komt moe uit je werk en kunt niet makkelijk opladen
 • Je hebt weinig puf voor de dingen die je leuk vindt om te doen

Dan is waarschijnlijk jouw energie-balans verstoord. Doe je teveel dingen die je niet leuk vindt, en te weinig dingen die je voeden? Of moet er teveel?

Wil jij:

 • Met energie uit je werk komen
 • Energie overhouden om leuke dingen te doen
 • Weten hoe je kunt voorkomen dat je weer burn-out raakt

Je wilt niet steeds weer in dezelfde valkuil trappen, in het kringetje blijven ronddraaien. Maar alleen krijg je dat niet voor elkaar. Doe dan deze training. In een groep en met deskundige begeleiding kom je verder.

Doel en resultaat training Nooit meer burn-out

Doel van het traject is doorbreken van het burn-out patroon, het resultaat is meer energie, rust en balans. Je leert jouw cirkel van invloed te vergroten, neemt de regie over je leven en zet concrete stappen.

Voor wie?

Over het algemeen treft burn-out mensen die zich verantwoordelijk voelen, het goed willen doen en gevoelig zijn voor verwachtingen en eisen van de omgeving. Deze training is speciaal voor HSP's, voor hoogsensitieve personen. Je leert om beter bij jezelf te blijven, bij je gevoel, en vanuit die innerlijke kracht je grenzen en behoeftes aan te geven.

Opzet en werkvormen

 • meditaties
 • dialoog
 • creatieve schrijfoefeningen

Eventueel kun je aanvullend creatieve sessies doen, zoals intuitief schilderen of collage maken. Ook een 1-op-1 sessie is mogelijk, om dieper in te gaan op je patroon van uitputting.

Programma en data

Vrijdag 27 september, 10.00 - 13.00 uur. Module 1: De cirkel van uitputting

We brengen jouw energie-vretende vicieuze cirkel in kaart. Welke overtuigingen leiden jouw leven? Hoe kom je uit het kringetje? Je krijgt schrijf-oefeningen om je te bevrijden.

Vrijdag 25 oktober, 10.00 - 13.00 uur. Module 2: Balans en energie

Hoe is het met je energie-huishouding? Je leert hoe je hierin meer balans aanbrengt. We onderzoeken je valkuilen en uitdagingen: je krijgt meer inzicht in je kwaliteiten en gaat deze bewuster inzetten.

Vrijdag 22 november, 10.00 - 13.00 uur. Module 3: Innerlijk leiderschap

Leer je grenzen te voelen en aan te geven. Je leert voor jezelf te kiezen en je cirkel van invloed te vergroten. Welke stap kun je nu zetten?

"Ik heb de training Nooit meer burn-out gebruikt om het pad te vinden naar 'voor altijd gezond werken'. Ik vind Lusanne een fantastische coach. TOP vond ik de vragen die ze stelt, de creatieve sessies, mijn talenten de ruimte geven, de atmosfeer in de trainingsruimte (bloemen, schoonheid, lekkers, verwennen, energie)." (Deelnemer uit een eerdere training)

Heb je het gevoel dat deze training jou kan helpen om een nieuwe burn-out te voorkomen? Meld je dan nu aan.

Kosten

De training Nooit meer burn-out kost 225 euro. Hiervoor krijg je:

 • drie groepsbijeenkomsten
 • het boek De belofte van burn-out

Locatie

De training vindt plaat in de fijne en lichte ruimte van Via Lusanne in de Broedplaats BOGOTA in Halfweg, tussen Amsterdam en Haarlem. De locatie is goed bereikbaar met de auto en parkeren is gratis.

"Top vond ik de schrijfopdrachten in combinatie met meditatie, de Cirkel van uitputting, de kernkwadranten, de open gesprekken en de creatieve workshops. Het heeft me passender werk gebracht en, vooral, de ruimte om te geloven dat wat ik wil, ook kan en mag." (Deelnemer uit een eerdere training)
Zoek een andere cursus

Locatie cursus