Terug naar boven

Ervaringen van hulpverleners met onze doorverwijssites

Onderstaande spontane bedankingen ontvingen we van aangemelde hulpverleners van onze verschillende doorverwijssites. We vinden het leuk ze met je te delen! Wat is jouw ervaring met Vind-een-Kinesist.be? Laat het ons weten!

Ellen Van Waard - Kinesitherapeute

Ellen Van Waard - Kinesitherapeute

In het begin was ik nogal kritisch over reclame maken over mezelf via internet, want dat is niet altijd gemakkelijk. Dit is ook een reden waarom ik geen eigen website heb. Vind-een-Kinesist.be biedt voor mij alleszins een geweldig alternatief voor een eigen website! Ik krijg heel wat contactnames, en qua prijs-kwaliteit is deze website zeker in orde.

Met 2 contactnames heb je eigenlijk je inschrijvingsgeld al gemakkelijk terug verdiend, maar ik ontvang er veel meer. En tevreden patiënten blijven natuurlijk meermaals terugkomen!

Kinesitherapeute
Ellen Van Waard - Haasrode


Rita Crabeels - Kinesitherapeute

Rita Crabeels - Kinesitherapeute

Als kinesitherapeute ben ik vooral bezig met mensen behandelen, want dit is wat ik graag doe. Ik ben zelf ook bezig met de prestaties van mijn eigen website, maar dat is niet iets wat ik graag doe of waar ik veel tijd in wil steken.

Ik bekeek de prestatie van mijn website in Google, en vergeleek die met Vind-een-Kinesist.be. Dit platform doet het nu eenmaal schitterend. Ik krijg meer dan voldoende contactnames, zonder er veel tijd in te moeten steken. Hierdoor is het de perfecte aanvulling op mijn eigen website, en kan ik me vooral verder gaan focussen op mijn patiënten!

Ook voor mijn specialisatie in fasciatherapie, die niet heel gangbaar is bij traditionele doorverwijzers, vinden patiënten nu heel gemakkelijk de weg naar mijn praktijk!

Kinesitherapeute
Rita Crabeels - Mechelen

Jeroen Heusinkveld - Kinesitherapeut

Jeroen Heusinkveld - Kinesitherapeut

Ik kan alleen maar positief zijn over Vind-een-Kinesist.be. De profielaanmaak verliep vlot, alles was duidelijk en het is zeker nuttig dat je je eigen specialisaties kan toevoegen. Dankzij mijn profiel ontvang ik wekelijks aanvragen van nieuwe patiënten. Ik zal, wanneer het tijd is om te verlengen, direct betalen om verder op deze website te blijven staan! Ik wil hier zeker en vast van blijven gebruik maken.

Kinesitherapeut
Jeroen Heusinkveld - Antwerpen

Kris Theunis - Zwangerschapskinesiste

Kris Theunis - Zwangerschapskinesiste

Dank je wel voor de info en de goede klantenservice.

Ik kan absoluut bevestigen dat mijn profiel bij vind-een-kinesist bijdraagt tot de vele aanmeldingen die ik krijg.

Ben zeer tevreden over jullie site !

Zwangerschapskinesiste - Manueel therapeute
Kris Theunis - Beringen


Robby Van Eynde - Kinesitherapeut

Robby Van Eynde - Kinesitherapeut

Ik ben zeer tevreden over Vind-een-Kinesist.be. De website is duidelijk en er worden goede instructies gegeven zodat het aanmaken van een profiel heel vlot en snel verloopt. Sindsdien ontving ik al heel wat aanvragen via mijn profiel, zeker 2 à 3 keer per week. Ik heb er mijn geld al dubbel en dik uit gehaald. Kortom: absoluut een waardevolle investering.

Kinesitherapeut
Robby Van Eynde - Wilrijk

Daan Ghijselings - Kinesitherapeut

Daan Ghijselings - Kinesitherapeut

Mijn ervaringen met de website zijn goed. Ik maakte op een kwartiertje tijd een profiel aan en ontvang sindsdien frequent behandelingsverzoeken eenvoudigweg in mijn inbox of via telefoon. De voorbije maanden kon ik op die manier al af en toe nieuwe patiënten bereiken. Zeker tevreden!

Kinesitherapeut
Daan Ghijselings - Brussel

Matthias Van Daele - Kinesitherapeut

Matthias Van Daele - Kinesitherapeut

Zeer fijn dat een website als Vind-een-Kinesist.be bestaat, het is een perfecte aanvulling op en boost voor onze eigen website.

Kinesitherapeut
Matthias Van Daele - Gent

Krista Viaene - Kinesitherapeute

Krista Viaene - Kinesitherapeute

Via de website krijg ik op regelmatige basis de juiste doorverwijzingen voor mijn praktijk als kinesitherapeute-relaxatietherapeute waar ik naast spanningsproblemen ook hyperventilatie, burn-out en andere psychosomatische klachten behandel.

Na een korte aanvraag per mail, wordt een afspraak gemaakt, en wordt de behandeling opgestart.

Kortom een goede doorverwijs-site, waardoor mensen nadien op mijn website terecht kunnen.


Kinesitherapeute

Krista Viaene - Brugge

Dirk Jan Kloeze - Osteopaat

Dirk Jan Kloeze - Osteopaat

Ik leerde Vind-een-Osteopaat.be kennen via een vroegere docent van mij aan de FICO Osteopathy Academy. Ik hoorde via hem enkel positieve zaken. Hierdoor besliste ik Vind-een-Osteopaat.be een jaar lang uit te proberen en te zien hoe alles verloopt. Als startende osteopaat kon ik snel een mooi patiëntenbestand uitbouwen.

Het overzicht van mijn statistieken, dus hoe goed mijn profiel het doet op de website, is voor mij zeer verhelderend! Het geeft een perfect zicht op hoeveel mensen jouw profiel hebben bereikt. Deze statistieken waren voor mij een reden om met veel plezier nog een jaar te verlengen!

Osteopaat
Dirk Jan Kloeze - Wijnegem

Farah Meysmans - Osteopaat

Farah Meysmans - Osteopaat

Ik heb mij destijds voor een periode van twee jaar aangemeld op Vind-een-Osteopaat.be. Toen ik recent moest verlengen, heb ik het overzicht van mijn statistieken eens nagekeken.

Ik merkte dat er veel respons op mijn profiel was, en ik gemiddeld twee patiënten per maand ontving via Vind-een-Osteopaat.be. Dit vond ik super. Vandaar heb ik ook, zonder twijfel, met plezier verlengd!

Osteopaat
Farah Meysmans - Mechelen

Bieke Vermeulen - tevreden hulpverlener op VindeenTherapeut.be

Bieke Vermeulen - tevreden hulpverlener op VindeenTherapeut.be

Graag wil ik jullie bedanken voor de goede service. Ik heb mijn lidmaatschap met een jaar verlengd en er een tweede profiel bijgemaakt nu ik op twee locaties werk.
Ik merk dat deze site mijn doorverwijzingskanaal is als mensen via het internet op zoek gaan.

Ook de technische ondersteuning als iets niet lukt is prima geregeld.

Zo vind ik het heel fijn om samen te werken.


Mental coach & loopbaanbegeleiding
Bieke Vermeulen - Meerhout

Onze partners