Terug naar boven

Resultaten

De vindbaarheid van jouw praktijk. Daar gaan we voor!

De cijfers

Websitebezoeken blijven stijgen

Sinds de oprichting van Vind-een-Kinesist.be in 2018 is het aantal websitebezoeken gestegen van 0 naar meer dan 20.000 websitebezoekers per maand! Bovendien zullen die cijfers verder blijven toenemen, aangezien de vindbaarheid van goede sites exponentieel stijgt met de tijd. Dit betekent steeds meer patiënten die online de weg vinden naar jouw praktijk!

Tijdens de coronaperiode in 2020 ervaarden we even een dipje, vooral omdat zorg toen slechts beperkt was toegestaan, maar Vind-een-Kinesist.be herstelde zich snel. Meer nog, we merken dat patiënten sinds de lockdowns nóg vaker online op zoek gaan naar hulp. Digitaliseren wordt belangrijker dan ooit.

Benieuwd naar de groei van Vind-een-Kinesist.be? Bekijk alle cijfers en statistieken hieronder!

Websitebezoeken van september 2018 tot maart 2021

Steeds bovenaan in Google

Vindbaar worden op internet? Dat betekent hoog in de zoekmachines verschijnen! En daarbij is Google onze vriend.

Via Vind-een-Kinesist.be vinden patiënten jou steeds bovenaan in Google. Dit op allerlei relevante trefwoorden voor jou en je praktijk!
Hier vind je enkele voorbeelden van de waardering van Google (resultaten van 01/03/2021).

Probeer het zelf eens uit! Kijk zeker waar Vind-een-Kinesist.be gepositioneerd is, los van de dure advertenties.

Hoeveel keer werd contact opgenomen?

Patiënten nemen vooral contact op via telefoon en doorklikken naar je eigen website.

De statistieken a rato van de laatste maanden tonen het volgende resultaat:

  • 1.811 patiënten stuurden een e-mail naar een kinesist
  • 5.414 patiënten namen contact op met een kinesist via de telefoon
  • 6.141 patiënten klikten van Vind-een-Kinesist.be door naar de website van een specifieke kinesist

Professionele kinesisten

Op Vind-een-Kinesist.be wordt een duidelijk overzicht gegeven van kinesisten per regio en per specialisatie. Zo kunnen patiënten eenvoudig een geschikte kinesist vinden.

Hoe meer kinesisten op Vind-een-Kinesist.be komen te staan, hoe hoger bovendien de waardering van Google wordt. Op een doorverwijssite zoals Vind-een-Kinesist.be word je dus makkelijker in de zoekmachines gevonden.

Ontdek hier alle voordelen van een profiel op Vind-een-Kinesist.be!

Ter vergelijking

In de beginjaren van VindeenTherapeut.be en Vind-een-Psycholoog.be waren de statistieken gelijklopend met die van Vind-een-Kinesist.be nu. Momenteel zijn deze sites de absolute marktleiders binnen de hulpverlenerssector qua vindbaarheid in Google en ROI (return on investment).

Deze sites hebben momenteel elk gemiddeld 45.000 bezoekers per maand! Door de structuur van de site en de dagelijkse opvolging gaat Vind-een-Kinesist.be dezelfde toekomst tegemoet als zijn voorgangers.

Mijn statistieken

Bekijk via je statistieken het rendement van je profiel. Zo heb je een correct beeld van de verschillende wegen waarop jouw praktijk gecontacteerd wordt via Vind-een-Kinesist.be.

Hoe mijn statistieken correct interpreteren?

Patiënten nemen naast e-mails vooral contact op via telefoon en via doorklikken naar je eigen website.

5ea1573608db9.jpg


1 à 2 aanmeldingen per jaar zijn al voldoende om je investering terug te verdienen!
Je vindt je statistieken eenvoudig door te inloggen en te gaan naar onderdeel 'Statistieken'.

Lees hoe je de statistieken die je ziet op je statistiekenpagina of in de verlengingsherinneringen die je van ons ontvangt correct interpreteert.

Zijn je aantal paginabezoeken prima, maar zetten bezoekers niet vaak de stap tot contact? Bekijk dan hoe je jouw profiel kan optimaliseren.

En mijn eigen website?

Patiënten zullen dikwijls aangeven je gevonden te hebben via je website of via Google. Vaak komen ze echter op je website via Vind-een-Kinesist.be of benoemen ze je profiel als jouw website. Ook wanneer ze het contactfomulier van je eigen website gebruikten, zijn ze hier dikwijls op terecht gekomen vanuit Vind-een-Kinesist.be.

Een link vanuit je profiel op Vind-een-Kinesist.be naar je eigen website zorgt er tevens voor dat je website hoger weergegeven wordt in Google. Google waardeert namelijk Vind-een-Kinesist.be heel positief en websites die ermee verbonden zijn worden bijgevolg ook hoger genoteerd.

Dit blijkt ook uit de terugval van het aantal nieuwe klant-aanmeldingen bij hulpverleners die hun profiel stopzetten.

Hoe verhoog ik mijn rendement?

Naast onze dagelijkse inspanningen kan jij zelf heel wat ondernemen om je vindbaarheid eenvoudig te verhogen:

  • Maak je profiel volledig en aantrekkelijk. Zorg voor een aansprekende afbeelding, een overzichtelijke tekst én selecteer alle zoekitems die bij jou van toepassing zijn. Een goed profiel is de sleutel tot rendement! Vind hier meer tips voor een goed profiel.
  • Heb je een eigen website? Plaats dan een link naar je profiel.
  • Like onze facebookpagina en deel onze posts. Zo zet je Vind-een-Kinesist.be én jouw profiel meer in de kijker.

Vind hier meer tips voor een goede vindbaarheid.

Bouw een geschiedenis op in Google

Hoe langer een profiel ononderbroken actief blijft, hoe meer jouw profiel wordt weergegeven in Google! Je pagina bouwt namelijk een geschiedenis op in Google. Hoe meer bezoekers enkele minuten op jouw pagina blijven, hoe belangrijker Google jouw pagina vindt en hoe meer Google jouw profiel naar voor zal schuiven in zijn zoekresultaten.


Bekijk je volledige statistieken in je account