Terug naar boven

Hoe je cursus-, workshop- of lesaanbod plaatsen?

Organiseer je een workshop, cursus, training of les in je kinesitherapiepraktijk of daarbuiten en wil je deze extra in de verf zetten? Dat kan!

Hoe werkt het?

Ben je kinesist? Koppel dan je activiteit aan je actief profiel. In je account bij onderdeel ‘Jouw cursussen’ kan je eenvoudig al je activiteiten aanmaken. Om een cursus te plaatsen heb je credits nodig.

De credits worden verrekend per website waarop je jouw activiteit bekend maakt. Een workshop van 1 dag die je zowel op Vind-een-Kinesist.be als op VindeenTherapeut.be bekend maakt, is dus bijvoorbeeld 2 credits.

Cursussen met aanvangsdatum Credits
Activiteit van 1 dag 1 credit
Activiteiten van meerdere dagen 2 credits


Doorlopende cursussen Credits
3 maanden zichtbaar 2 credits
6 maanden zichtbaar 3 credits
1 jaar zichtbaar 5 credits
2 jaar zichtbaar 9 credits

Credits bestellen

Credits kan je eenvoudig bestellen in je account bij onderdeel ‘Jouw cursussen’. De tarieven zijn exclusief btw. De verwerking van je betaling gebeurt instant, dus je kan meteen starten met jouw activiteit bekend te maken!

De credits hebben ook geen vervaldatum - ze blijven steeds geldig. (Let wel: je hebt een actief profiel nodig om cursussen te plaatsen.)

15 credits € 30
30 credits € 55
60 credits € 100
100 credits € 150

Geen kinesist maar wel cursussen?

Ben je geen kinesist maar organiseer je wel trainingen, workshops of opleidingen? Maak dan een organisatieprofiel aan!

Zo worden al je activiteiten bekend gemaakt! Bezoekers kunnen jouw organisatie ook beter leren kennen en je hele overzicht van activiteiten bekijken in je profiel.

Opgelet: een organisatorprofiel is niet hetzelfde als een profiel als kinesist. Jouw organisatorprofiel wordt niet opgenomen in de zoekresultaten van de kinesisten. Wil je ook jouw praktijk als kinesist bekend maken? Kies dan voor een persoonlijk profiel en koppel daar je cursussen aan.

Waar verschijnt jouw cursus?

Wanneer je jouw cursus bekendmaakt op Vind-een-Kinesist.be wordt deze getoond in het overzicht van ‘Vind een cursus’ op onze homepage. Hierdoor kunnen bezoekers eenvoudig zoeken op thema, doelgroep, locatie, etc. en bereik je meteen het juiste publiek.

Jouw cursussen verschijnen ook in je profiel. Wanneer patiënten je profiel bezoeken, vinden ze dus meteen je hele aanbod!

Daarnaast zorgt Vind-een-Kinesist.be natuurlijk ook voor een goede vindbaarheid van je activiteit in Google. Zo bereik jij zoveel mogelijk geïnteresseerden en geef je jouw inschrijvingen een boost!