Terug naar boven

Starten als kinesitherapeut

Wil jij je netwerk uitbouwen? Of wil je jouw specialisatie naar voor schuiven? Zou het eenvoudiger zijn om online je praktijk bekend te maken? Er is namelijk een grote groep patiënten die online op zoek gaan maar nu nog geen deskundige kinesist in hun buurt vinden.

Meld je praktijk nu aan

Benieuwd hoe een profiel op Vind-een-Kinesist.be jou aan nieuwe patiënten helpt?

Zet in op online vindbaarheid
Waarom een doorverwijssite?
Ontvang patiënten voor jouw specialisatie
Tarief
Ervaringen van andere kinesisten

online vindbaarheidZet in op online vindbaarheid

Online zoeken wordt steeds populairder. De huisarts wordt op termijn niet meer de grootste doorverwijzer en ook mond aan mond reclame vervaagt bij de huidige generatie.

Vind-een-Kinesist.be is gespecialiseerd in het bekendmaken van privé- en groepspraktijken van kinesisten. Al onze aandacht én investeringen hebben de online bekendheid van jouw praktijk als doel.

Hoe we dat doen? Met een top-notering in Google, doelgerichte online reclame en een praktische zoekfunctie gericht op jouw specialisaties. Zo word je door alle zoekmachines uitstekend gevonden!

Waarom een doorverwijssite?

Samenwerken werkt! En dit is waarom:

  • Overkoepelende sites worden hoog gewaardeerd in Google.
  • Daardoor ben je elke maand zichtbaar voor honderden patiënten in jouw omgeving.
  • Door kinesisten met dezelfde deskundigheid samen te brengen, kunnen we ook specialisaties uitstekend bekend maken!
  • Je hebt geen eigen website nodig om succesvol online vindbaar te zijn. Heb je wel een eigen website? Dan verhoogt een profiel op Vind-een-Kinesist.be ook nog eens de positie van je eigen website in Google. Extra leuk!

En er is meer! Ontdek hier alle voordelen voor jouw praktijk.

Ontvang patiënten voor jouw specialisatie

Misschien ben jij als gevestigde kinesist niet direct op zoek naar meer patiënten, maar naar meer patiënten voor jouw specialisatie. Snappen we volledig! Hier word je gevonden als specialist in je vakgebied en ontvang je de patiënten die jij het liefst wil aantrekken.

Registreer je praktijk

Tarief

Eén heldere prijs: slechts €148 per jaar (excl btw). Doorloop gerust eens het aanmeldingsproces. Als laatste stap kan je rechtstreeks betalen om je profiel meteen te activeren.

We werken niet met automatische verlengingen of verborgen kosten. We’re fair because we care!

Samengevat

Wij maken jouw praktijk bekend én we maken het je nog gemakkelijk ook. Je kan in enkele minuten een profiel aanmaken en de rest doen wij! Voor dit tarief ontvang je

  • Moeiteloos patiënten het hele jaar door
  • Directe contactopnames – Geen doorverwijzers nodig!
  • Een 100% personaliseerbaar profiel waar je kan inzetten op je specialisaties
  • Geen extra kosten of automatische verlenging
  • Je lidmaatschap is 100% fiscaal aftrekbaar


Ervaringen van andere kinesisten

Jeroen Heusinktveld

Ik kan alleen maar positief zijn over Vind-een-Kinesist.be. De profielaanmaak verliep vlot, alles was duidelijk en het is zeker nuttig dat je je eigen specialisaties kan toevoegen. Dankzij mijn profiel ontvang ik wekelijks aanvragen van nieuwe patiënten.

Kinesitherapeut Jeroen Heusinktveld - AntwerpenMatthias Van DaeleZeer fijn dat een website als Vind-een-Kinesist.be bestaat, het is een perfecte aanvulling op en boost voor onze eigen website.

Kinesitherapeut Matthias Van Daele - GentIk ben zeer tevreden over Vind-een-Kinesist.be. De website is duidelijk en er worden goede instructies gegeven zodat het aanmaken van een profiel heel vlot en snel verloopt. Sindsdien ontving ik al heel wat aanvragen via mijn profiel, zeker 2 à 3 keer per week. Ik heb er mijn geld al dubbel en dik uit gehaald. Kortom: absoluut een waardevolle investering.

Kinesitherapeut Robby Van Eynde - Wilrijk


Ook enthousiast? Registreer je hier!


Heb je nog vragen? Contacteer ons gerust!

Team Vind-een-Kinesist.be

Onze partners